Omgeving

Wandel- en fietstochten

De omgeving in en rond Pelt staat bekend om zijn schat aan bezienswaardigheden die je op de fiets of te voet kunt ontdekken, alleen of gezellig met gezelschap. Zo is het Limburgse fietsroutenetwerk bijvoorbeeld een attractie op zichzelf: duidelijke routes leiden je via goed onderhouden fietspaden langs de mooiste plekjes. Het dichtst gelegen zijn de knooppunten 254 en 247.

Combineer je fietstocht met één van onze arrangementen.

Fietsroutenetwerk dichtbij bed breakfast
Fietsen door bomen bed breakfast

Fietsen door de bomen

Zin in iets bijzonders? Fietsen door de bomen, waarbij je geniet van de Boslandse natuurpracht, is op nog geen 10 km van onze B&B gelegen. In wandelgebied Grote Hof – Hobos verken je dan weer een innemend landschap, gevuld met de rijkdom van met historische gebouwen. Klinkt alvast veelbelovend!

Fietsverhuur

Zou je graag met de fiets op avontuur gaan maar heb je geen stalen ros bij je? Geen zorgen: voor € 35 per dag verhuren wij je een e-bike en helpen we je, als ervaren fietsfanaten, met plezier op weg. We stippelen fietsroutes voor je uit, passend bij je behoefte, tonen je bekende en minder bekende plekjes en geven indien gewenst zelfs een lekkere picknick mee voor onderweg. Hét recept voor dagen fietsplezier!

Fietsverhuur bed breakfast Pelt
Persoonlijke aanbevelingen bed breakfast
Cultuur Pelt bed breakfast

Cultuur en wandelen

Wil je tijdens je verblijf graag wat cultuur opsnuiven of leuke winkels ontdekken? In Lommel, Hasselt en Eindhoven is het heerlijk shoppen, en in het nabijgelegen Beringen valt er heel wat te ontdekken over het mijnverleden. Voor iedereen wat wils dus, ook bij minder mooi weer. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor persoonlijke aanraders!