Over De Floreffe

 Kom onthaasten, neem je tijd 

KOM TOT RUST IN B&B DE FLOREFFE EN ONTDEK DE GROENE REGIO PELT

Een ontdekking voor wie wil genieten van de natuur en de rust. En het ideale vertrekpunt voor fietsers en wandelaars in Limburg. Dat is De Floreffe, de B&B in Pelt, een klein paradijs voor wie van mooie dingen houdt.

Gastvrouw Heidi ontvangt u in een prachtig pand met een grote tuin. Er zijn tien ruime kamers, elk met een eigen unieke sfeer. Hier voelt u zich helemaal thuis en kunt u zich onderdompelen in gezelligheid en comfort.

ONZE DIENSTEN

Een culinaire ervaring

 

Heidi staat graag zelf achter het fornuis van De Floreffe. ’s Ochtends serveert ze een uitgebreid ontbijt. En wie wil kan ’s avonds genieten van een driegangenmenu waarin heel wat streekproducten verwerkt worden, zoals de heerlijke ambachtelijke pralines en het roomijs van chocolaterie Boonen.

Actief genieten

 

Zelf springt de gastvrouw regelmatig op de fiets om nieuwe fietsroutes te verkennen die u de mooiste hoekjes van de Limburgse Kempen laten zien. In de regio Pelt zijn er ook prachtige wandelroutes door beschermde natuurland-schappen. Heeft u geen fiets? Geen probleem. Uw gastvrouw kan er een huren voor u.

Ontspannen in de tuin

 

En na een actieve fietstocht of wandeling kunt u ontspannen in de romantische tuin met een vijver voor koikarpers.

GALLERIJ

1/5
 

DINGEN OM TE DOEN

Tot rust komen in de natuur

B&B De Floreffe ligt in Lindelhoeven, een deelgemeente van Pelt. Rond dit rustige dorpje strekt de groene omgeving zich eindeloos uit. Naast De Floreffe ligt het Hobos-landgoed, een beschermd natuurlandschap. En dan zijn er nog de verschillende natuurgebieden in de regio Pelt.

Geschiedenis en cultuur

Er zijn ook heel wat historisch erfgoed en culturele rijkdommen te vinden in de omgeving, zoals de vele veldkapelletjes. En verschillende schansen uit de zestiende eeuw zijn goed bewaard gebleven. Deze toevluchtsoorden getuigen van geweld en plunderingen in die tijd.

Toeristische informatie

Voor meer toeristische informatie kunt u terecht bij de gemeente Pelt en verschillende toeristische diensten:

Pelt
Toerisme Limburg

Toerisme Vlaanderen

Limburgse Kempen

CONTACTEER DE FLOREFFE

Heeft u vragen of bemerkingen? Bent u overtuigd van de charme van De Floreffe en wilt u een kamer reserveren? Dan kunt u hieronder het contactformulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Tel: +32 11 81 83 00

Lindelsebaan 248, 3900 Pelt

arrow&v

© 2020 Straf werk van De Websters - Algemene voorwaarden

  • Black TripAdvisor Icon
  • Black Facebook Icon