Kom tot rust in de bed & breakfast De Floreffe en ontdek de groene regio Overpelt

Een ontdekking voor wie wil genieten van de natuur en de rust. En het ideale vertrekpunt voor fietsers en wandelaars in Limburg. Dat is De Floreffe, de bed & breakfast in Overpelt, een klein paradijs voor wie van mooie dingen houdt.

Gastvrouw Heidi ontvangt u in een prachtig pand met een grote tuin. Er zijn tien ruime kamers, elk met een eigen unieke sfeer. Hier voelt u zich helemaal thuis en kunt u zich onderdompelen in gezelligheid en comfort.

Een culinaire ervaring

Heidi staat graag zelf achter het fornuis van De Floreffe. ’s Ochtends serveert ze een uitgebreid ontbijt. En wie wil kan ’s avonds genieten van een driegangenmenu waarin heel wat streekproducten verwerkt worden, zoals de heerlijke ambachtelijke pralines en het roomijs van chocolaterie Boonen.

Actief genieten

Zelf springt de gastvrouw regelmatig op de fiets om nieuwe fietsroutes te verkennen die u de mooiste hoekjes van de Limburgse Kempen laten zien. In de regio Overpelt zijn er ook prachtige wandelroutes door beschermde natuurlandschappen.

En na een actieve fietstocht of wandeling kunt u ontspannen in de romantische tuin met een vijver voor koikarpers. Heeft u geen fiets? Geen probleem. Uw gastvrouw kan er een huren voor u.

Contact opnemen

Heidi geniet er van om tijd te maken voor haar gasten en hen elke dag opnieuw te verwennen. Neem daarom gerust contact op als u nog vragen heeft of een kamer wil reserveren in deze unieke bed & breakfast. Bekijk ook onze fotogalerij, zo krijgt u een betr beeld van De Floreffe.

Back to Top